Κωνσταντίνος Σοφοκλέους

Ο Κωνσταντίνος εργάζεται στη EuroLife ως Διευθυντής Επενδύσεων. Προηγουμένως διετέλεσε Διευθυντής Επενδύσεων στη CNP Cyprus Insurance Holdings. Μεταξύ 2013 και 2015 εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος στη Symmetria FS, μιας ρυθμιζόμενης επενδυτικής εταιρείας που συμβουλεύει θεσμικούς επενδυτές στην Κύπρο (συνταξιοδοτικά ταμεία, ταμεία προνοίας, ασφαλιστικές εταιρείες και αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης). Από το 2000 έως το 2013 κατείχε τις θέσεις του Διευθυντή Τμήματος Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων και του Διαχειριστή Κεφαλαίων στη CISCO και τη EuroLife αντιστοίχως.

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 στο Λος Άντζελες ως Ανώτερος Σύμβουλος στην Deloitte, συμβουλεύοντας εταιρείες σε σχέση με πρακτικές κινδύνων και επενδυτικές πρακτικές, κυρίως στην Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού MBA στα Χρηματοοικονομικά και πτυχίου στη Πληροφορική (με υποτροφία Fulbright) από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Ο Κωνσταντίνος κατέχει επίσης τον επαγγελματικό τίτλο Chartered Financial Analyst και είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου.

Η Eurolife χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.