Παύλος Γεωργίου

Ο Παύλος υπηρετεί σήμερα ως Επικεφαλής Αναλογιστής της εταιρείας, ενώ είναι επίσης διευθυντής της λειτουργίας Κινδύνου και της Νομικής λειτουργίας. Εργάζεται στη EuroLife από το 1994. Υπηρέτησε ως Διορισμένος Αναλογιστής (από το 2001), ως Διευθυντής των τμημάτων Αξιολόγησης Κινδύνου και Απαιτήσεων (μεταξύ 2003 και 2010), ως Διευθυντής των τμημάτων Αξιολόγησης Κινδύνου και Νέων Εργασιών (μεταξύ 2010 και 2014), και ως Οικονομικός Διευθυντής (μεταξύ 2014 και 2017).

Είναι εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EuroLife και ενεργό μέλος των Επιτροπών Επενδύσεων και Διαχείρισης Ενεργητικού και Παθητικού της εταιρείας.

Ο Παύλος ξεκίνησε την καριέρα του στην Prudential Assurance Company στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εργάστηκε μεταξύ 1990 και 1994. Από το 1994 είναι εξειδικευμένος αναλογιστής και Fellow του Institute and Faculty of Actuaries του Ηνωμένου Βασιλείου και Fellow του Συνδέσμου Αναλογιστών Κύπρου.

Ο Παύλος είναι πτυχιούχος του London School of Economics, όπου σπούδασε Αναλογιστικές Επιστήμες.

Η Eurolife χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.