Σάββας Σιδεράς

 

Ο Σάββας εργάζεται στη EuroLife ως Επιχειρησιακός Διευθυντής. Είναι επίσης ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, και διευθύνει τις εργασίες της εταιρείας στη χώρα.

Ως Επιχειρησιακός Διευθυντής ηγείται διαφόρων τμημάτων, όπως Πληροφορικής, Αξιολόγησης Κινδύνου και Απαιτήσεων, Διευκόλυνσης Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Έργων, Διαχείριση Συμβολαίων και Διαχείριση Ακινήτων και Εγκαταστάσεων. Εργάστηκε προηγουμένως σε άλλες θέσεις στην EuroLife, κυρίως ως Προϊστάμενος του Τμήματος Προϊόντων και για πολλά χρόνια, όπου ηγήθηκε της εισαγωγής πολλών νέων προϊόντων και διαδραμάτισε ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες έναρξης των εργασιών της EuroLife στην Ελλάδα.

Πριν τη EuroLife, ο Σάββας εργάστηκε σε εταιρεία Αναλογιστικών Συμβούλων στην Κύπρο, όπου ηγήθηκε των προσπαθειών ίδρυσης νέας εταιρίας ασφάλισης ζωής. Πριν από τη θέση αυτή, εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ManuLife Financial ως μέλος του τμήματος Αναλογιστικού Μάρκετιγκ, δουλεύοντας κυρίως σε προγράμματα ανάπτυξης προϊόντων.

Ο Σάββας κατέχει πτυχίο στις Αναλογιστικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο και MBA από το Cyprus International Institute of Management (CIIM). Είναι επίσης Fellow του Συνδέσμου Αναλογιστών Κύπρου.

 

 

Η Eurolife χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.