Στέλλα Χαμπάκη

Η Στέλλα εργάζεται στη EuroLife ως διευθύντρια Υποστήριξης Πελατών & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και ηγείται διαφόρων τμημάτων όπως το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, η Υποστήριξη Υποκαταστημάτων, ο Έλεγχος Ποιότητας Πωλήσεων και η Διαχείριση των Σχέσεων με τους Πελάτες.

Η Στέλλα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διασφάλισης μια συνεπούς, θετικής εμπειρίας για όλους τους πελάτες, ενθαρρύνοντας τους να μένουν μαζί μας περισσότερο, να μας παρέχουν ειλικρινείς πληροφορίες και να μας προτείνουν σε άλλους.

Μέρος της δουλειάς της περιλαμβάνει την ευαισθητοποίηση του προσωπικού ώστε να κατανοεί το πώς οι αποφάσεις του επηρεάζουν τους πελάτες.

Πριν αναλάβει τη σημερινή της θέση εργάστηκε ως Προϊστάμενη Λογιστηρίου στην EuroLife από τον Ιούλιο του 1991 μέχρι τον Μάρτιο του 2010. Η Στέλλα ξεκίνησε την καριέρα της στην KPMG και είναι Εγκεκριμένη Λογίστρια.

Η Στέλλα είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

Η Eurolife χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.