Η EuroLife στηρίζει το Kids Adventure Camp

 

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΠΡΟΛΗΨΗ» η Eurolife ξεκινά συνεργασία με την παιδική κατασκήνωση περιπέτειας “Kids Adventure Camp”, μετονομάζοντας την κατασκήνωση σε “Kids Adventure Camp powered by EuroLife”.

Η συνεργασία αυτή έχει ως στρατηγικό στόχο να προάγει τους 4 πυλώνες του προγράμματος «ΠΡΟΛΗΨΗ» που εστιάζονται γύρω από την υγιεινή διατροφή, την υγεία, την άσκηση και το περιβάλλον.

Η παιδική κατασκήνωση «Kids Adventure Camp powered by EuroLife» είναι μια εμπειρία ζωής που ενθαρρύνει τα παιδιά, ηλικίας 7-14, να βρίσκονται κοντά στη φύση βιώνοντας αξέχαστες εμπειρίες μέσα από όμορφες υπαίθριες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.  Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε αντίσκηνο, να περπατήσουν στο βουνό, να μελετήσουν τη φύση και να μάθουν να τρέφονται υγιεινά.  Επίσης με την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού οι κατασκηνωτές πραγματοποιούν αναρρίχηση βράχου με σχοινιά, κολύμβηση, αθλοπαιδιές όπως ποδόσφαιρο, βόλεϊ και τοξοβολία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την κατασκήνωση στο https://onestepfurther.com.cy/el/paidiki-kataskinosi-peripeteias/

EuroLife, Δες τη ζωή ξανά.