Στόχος μας η παροχή προστασίας στα αναπάντεχα της ζωής

 

Η πανδημία μάς έφερε αντιμέτωπους με μια άνευ προηγουμένου κατάσταση. Επηρέασε κοινωνία και οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεδομένου ότι η αξία μιας ηγετικής ασφαλιστικής εταιρείας ζωής κρίνεται στα δύσκολα, στη EuroLife αναγνωρίσαμε αμέσως ότι είχαμε ένα βασικό και ουσιαστικό ρόλο. Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας τους πελάτες και τους εργαζόμενούς μας. Με απόλυτη προσήλωση εφαρμόσαμε τις πρόνοιες του Σχεδίου Αντιμετώπισης Πανδημίας, ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την προστασία των ανθρώπων μας όσο και τη συνέχιση της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε οι άνθρωποί μας να νιώθουν σιγουριά και εξασφάλιση, λειτουργώντας σαν μια ισχυρή ασπίδα για όσους εξαρτώνται από εμάς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανταποκριθήκαμε με αυτοπεποίθηση και στην πρόκληση της επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η παροχή πλήρους και αξιόπιστης εξυπηρέτησης χωρίς τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου μπήκε σε προτεραιότητα.

Η επένδυση στην  ευελιξία και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας με το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού είναι αδιάκοπη και η επιτυχία του οφείλεται στην εκπαίδευση και αναβάθμιση του ρόλου των  ασφαλιστικών συμβούλων μας. Οι άνθρωποι μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη της συνολικής επιτυχίας της Εταιρείας μας. Δημιουργούν αξία και αναπτύσσουν την εταιρεία. Είναι ο κύριος παραγωγικός μας πόρος. Η ανάπτυξη του Δικτύου πωλήσεων μας, με επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες, αποτελεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα το οποίο μας διαφοροποιεί έναντι του ανταγωνισμού.

Προσφέρουμε σύγχρονα προϊόντα και στους δύο βασικούς μας άξονες:

Ο πρώτος είναι η ζωή και η υγεία. Η πανδημία έφερε στο προσκήνιο την ζωτική σημασία της πρόληψης και της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε κάθε πολίτη ως κοινωνικό αγαθό. Αυτό κάνει πολύ πιο σημαντική τη δική μας πρόταση να προσφέρουμε τρόπους ολοκληρωμένης κάλυψης υγείας συνδυάζοντας ιδιωτική και δημόσια κάλυψη.

Ο δεύτερος είναι η αποταμίευση. Τόσο για να μπορέσει ένας νέος ή μία νέα να βρει με σιγουριά τα πατήματά του στη ζωή, όσο και για να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια τη ζωή μετά τη σύνταξη. Στη EuroLife έχουμε πολλές φορές αποδείξει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία μας: μπορεί ο πολίτης να βασιστεί σε εμάς χωρίς τα μεγάλα άγχη.

Σήμερα εν μέσω μίας νέας έξαρσης της πανδημίας ο στόχος της EuroLife παραμένει ο ίδιος: Η παροχή ασφάλειας και προστασίας στον άνθρωπο απέναντι στις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής. Να του δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και τις επιβαρύνσεις που αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσει την κρίσιμη στιγμή. Να δίνουμε τη δυνατότητα στον συνάνθρωπο μας να εκπληρώσει τα όνειρά του για το μέλλον.