Ιστορική αναδρομή

Eurolife

Ίδρυση

Ιδρύεται η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife από την Manufacturers Life του Καναδά και την Τράπεζα Κύπρου, με στόχο την πρωτιά στον Ασφαλιστικό Κλάδο Ζωής. Την πρώτη χρονιά η εταιρεία κερδίζει μερίδιο αγοράς 3% με 3.000 πελάτες και 26 άτομα προσωπικό.

#

Πλήρες μέλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου

Η EuroLife εξαγοράζει το μερίδιο της Manufacturers Life  και γίνεται πλήρες μέλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου. Αναπτύσσεται ραγδαία το δίκτυο πωλήσεων και το bancassurance, με πρωτοποριακά προγράμματα. Η εταιρεία, ως πρωτοπόρος στην επιτυχημένη ανάπτυξη του τραπεζο-ασφαλιστικού συστήματος στην Κύπρο, προσελκύει εταιρείες του εξωτερικού για τεχνογνωσία.

#

Εβδομαδιαία Ενημέρωση 

Παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να έχουν εβδομαδιαία ενημέρωση για την απόδοση των μονάδων επένδυσης των σχεδίων τους.

#

EuroLife House

Η EuroLife μετακομίζει στο EuroLife House, το νέο ιδιόκτητο κτήριο των κεντρικών γραφείων. Από το 2001 ασκεί εργασίες στις τραπεζο-ασφαλίσεις μέσω του τότε Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, με την επωνυμία «Κύπρου Ζωής».

#

Απόδοση Μονάδων Επένδυσης

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την απόδοση των μονάδων επένδυσης του ασφαλιστικού του σχεδίου από την ιστοσελίδα www.eurolife.com.cy

#

Σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες

Η EuroLife εισάγει τα ασφαλιστικά σχέδια νέας γενιάς, ευέλικτα και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

#

Ηγετική Θέση

Η EuroLife διατηρεί ηγετική θέση στην ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου. Πετυχαίνει και διατηρεί ένα επαγγελματικό και άρτια καταρτισμένο δίκτυο πωλήσεων πλήρους απασχόλησης παγκυπρίως με 250 ασφαλιστές και εξυπηρετεί πάνω από 88.000 πελάτες, με ένα μερίδιο αγοράς γύρω στο 28%.

#

Εξατομίκευση 

Η μόνη εταιρεία που εισαγάγει το πρωτοποριακό σύστημα MRAS (Allfinanz URE) και προσφέρει άμεση και εξατομικευμένη κάλυψη, χωρίς ιατρικές εξετάσεις.

#

Investors in People

Η Εταιρεία λαμβάνει το διεθνές πρότυπο ποιότητας "Investors in People", το μοναδικό ολοκληρωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της διεύθυνσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

#

Χρονιά σταθμός για την Κυπριακή οικονομία

Η Εταιρεία στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της, επιτυγχάνοντας θετικές αποδόσεις στα επενδυτικά της ταμεία και καταβάλλοντας €125.000.000 σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής ατυχημάτων και υγείας.

#

Lifecare

Εισαγωγή πρωτοποριακού προϊόντος Lifecare. Σε Παγκύπρια έρευνα αγοράς κατακτά τη πρώτη θέση σε αξιοπιστία, ευρωστία και επαγγελματισμό.

#

Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων Eurolife

Το σχέδιο είναι αντίστοιχο ενός πολυεπιχειρησιακού Ταμείου Προνοίας, με επιπλέον καινοτόμα χαρακτηριστικά και με καλύτερα αναμενόμενα αποτελέσματα λόγω της εξειδίκευσης που διαθέτει στον τομέα αυτό. 

#

Κοντά στο Πελάτη

Δημιουργία του myeurolife για τους πελάτες. Πιστοποιημένοι με το διεθνές πρότυπο ποιότητας Investors in People, Bronze. Στροφή στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εστιάζοντας τις ενέργειες στο χώρο της πρόληψης.

#

Δες τη ζωή ξανά

Το νέο μότο "Δες τη ζωή ξανά" ενθαρρύνει, ενδυναμώνει και παρακινεί τον κάθε ένα ξεχωριστά να ανασκοπήσει και να εξετάσει τις ανάγκες της ζωής του, με τη βεβαιότητα ότι η EuroLife διαθέτει την ευελιξία, τη δύναμη και την ικανότητα να τον υποστηρίξει σε κάθε βήμα. Με επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της, στις υποδομές, στις υπηρεσίες, στους ανθρώπους της, δημιουργεί μια νέα, σύγχρονη, μοναδική εμπειρία για τους πελάτες της.

#

Νέα Πελατειακή Εμπειρία

Νέα, μοναδική πελατειακή εμπειρία στο υλικό περιβάλλον. Τα νέα πελατειακά γραφεία διαθέτουν σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και συστήματα, open space γραφεία, teleconference rooms, καφετέρια και χώρο απασχόλησης παιδιών.

#

Investors In People Silver & Νέο portal myeurolife

Η EuroLife πιστοποιηθηκε με το ‘Investors In People’ Silver Certificate αποδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία που αποδίδει στη συνεχή αξιοποίηση, βελτίωση και ανάπτυξη των ανθρώπων της.  Ακόμη, η EuroLife παρουσίασε το νέο, ανανεωμένο myeurolife portal στους πελάτες της για άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα Ασφαλιστικά Προγράμματα.

#

Σχέδιο Επιβράβευσης ourlife

Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και επενδύοντας στη μακρόχρονη, σχέση που δημιουργείται, η Eurolife, παρουσίασε το μοναδικό Σχέδιο Επιβράβευσης ourlife.

#