Γνωριμία με τους νέους μας αργοναύτες


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, το οποίο  συνεισφέρει στη μείωση της ανεργίας και ενισχύει την απασχολησιμότητα των νέων επιστημόνων στην Κύπρο. 
Η ενθουσιώδης συμμετοχή των άνεργων πτυχιούχων μας, είναι ενδεικτικό της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει στον τόπο για τέτοιες ευκαιρίες ένταξης στην αγορά εργασίας των νέων μας.


Μαίρη Αθανασίου
Ονομάζομαι Μαίρη Αθανασίου είμαι πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ακολούθως στο ίδιο Πανεπιστήμιο παρακολούθησα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ειδίκευση στην Παλαιοντολογία-Παλαιοωκεανογραφία και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης Βιοστρωματογραφίας-Παλαιοωκεανογραφίας του ιδίου τμήματος. 

 

Στεφάνη Χατζηπροκοπίου
Ονομάζομαι Στεφάνη Χατζηπροκοπίου, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Κύπρου με κατεύθυνση τη Μηχανική Περιβάλλοντος. Μου προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση η εμπλοκή μου σε περιβαλλοντικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων.

 

Φίλιππος Ηλιάδης
Ονομάζομαι Φίλιππος Ηλιάδης, κατάγομαι από την Παναγιά και είμαι 26 χρονών. Είμαι απόφοιτος Φυσικής του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων και μεταπτυχιακός φοιτητής στην Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εργατικότητα , η δημιουργικότητα και η επιμονή. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

 

Μελίνα Χριστοδούλου
Ονομάζομαι Μελίνα Χριστοδούλου και κατάγομαι από την Γεροσκήπου της Πάφου. Έχω σπουδάσει Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό και στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την φωτογραφία και την πεζοπορία.