Είναι πάντα δίπλα σου

H Eurolife, αποτελεί ηγετική δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία, με στιβαρή κεφαλαιακή βάση, επενδυτικές, ασφαλιστικές κι συνταξιοδοτικές λύσεις αξίας, περισσότερους από 100.000 πελάτες με ισχυρή φήμη και κοινωνικό έργο.

Ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα

Η Eurolife αναπτύσσεται διαρκώς με στόχο να προσφέρει σύγχρονα, ανταγωνιστικά προϊόντα που στηρίζουν τους πολίτες και τις οικογένειες τους.

Οι  πελάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από τρεις βασικούς πυλώνες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας: την οικονομική εξασφάλιση, την αποταμίευση και την υγεία.

Τα προγράμματα για κάλυψη ζωής, στοχεύουν στην προστασία της οικογένειας σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόοπτο. Στην κορυφή των προϊόντων υγείας βρίσκεται το πρόγραμμα υγείας Medica, το οποίο με  νέες επιλογές ανταποκρίνεται με πληρότητα στις σύγχρονες ανάγκες υγείας των πελάτων.

Οι επιχειρηματικοί πελάτες έχουν πολλαπλές συνταξιοδοτικές επιλογές, προγράμματα υγείας και  υπηρεσίες για την προστασία του προσωπικού τους.  Τα επενδυτικά προγράμματα της Eurolife είναι συνδεδεμένα με επενδυτικά ταμεία και έχουν μεσομακροπρόθεσμο χαρακτήρα .

Η Eurolife πιστεύει ακράδαντα στο δικαίωμα του κάθε πολίτη να απολαμβάνει με αξιοπρέπεια τους καρπούς των κόπων μιας ολόκληρης ζωής. Γι’ αυτό έχει δημιουργήσει  συνταξιοδοτικά προγράμματα που εξασφαλίζουν μια δεύτερη σύνταξη, αναγκαία για να μπορέσει ο πολίτης να σχεδιάσει το μέλλον του μετά την εργασία ζώντας με άνεση και σιγουριά.

Καινοτομία που στηρίζει τη σχέση εμπιστοσύνης

Η διαχρονική καινοτομία της εταιρείας είναι η δυνατή της σχέση με τον πελάτη. Με την εξέλιξη στο DNA της, η Eurolife βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά στις τεχνολογικές υποδομές και τη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού. Έτσι, προσφέρει στον σύγχρονο, απαιτητικό πελάτη επιλογές και συμμετοχή.

Το digital εργαλείο πωλήσεων, το Lifeneeds, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να συμμετέχουν και να διαμορφώσουν το πλάνο τους, κομμένο και ραμμένο στις ατομικές τους ανάγκες. Είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στην εταιρεία να στέκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της κάθε στιγμή, δημιουργώντας άμεση σχέση μαζί τους σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους.

Παράλληλα, η διαδικτυακή πλατφόρμα myeurolife παρέχει άμεση, προσωπική και πλήρη αξιόπιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες σε σχέση με τα ασφαλιστικά τους συμβόλαια.

Εμπλουτισμένο Medica στη νέα εποχή

Σήμερα, που, έτσι κι αλλιώς, ο πολίτης πληρώνει και δικαιούται υπηρεσίες μέσω του ΓεΣΥ, το Medica εμπλουτίζεται και προσαρμόζεται δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να δημιουργήσει το πλέγμα προστασίας που επιθυμεί με τρεις εναλλακτικές επιλογές.

  1. Ενδονοσοκομειακή περίθαλψη σε Κύπρο και Εξωτερικό, με πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη, επιλογές σε προσωπικούς, ειδικούς γιατρούς και νοσηλευτήρια σε όλη την Κύπρο και το εξωτερικό χωρίς λίστες αναμονής.
  2. Ενδονοσοκομειακή περίθαλψη σε Κύπρο και Εξωτερικό και εξωνοσοκομειακή, πρωτοβάθμια φροντίδα που αναβαθμίζει και συμπληρώνει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες του ΓεΣΥ.
  3. 100% ιδιωτική ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή κάλυψη σε Κύπρο και εξωτερικό, με τη γνωστή κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών του Medica και την τεχνογνωσία, σοβαρότητα και φερεγγυότητά της Eurolife.

Η Eurolife εξελίσσεται διαρκώς με στόχο να προσφέρει σύγχρονα, ανταγωνιστικά προϊόντα. O πολίτης επιλέγει την επένδυση που θέλει να κάνει στο μέλλον του, στην υγεία και την προοπτική τη δική του και της οικογένειάς του. Η Eurolife θα είναι πάντα δίπλα του.