Μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας ο άνθρωπος

 

Στην Eurolife, εδώ και 33 χρόνια προσφέρουμε ασφάλεια και προστασία στον άνθρωπο απέναντι στις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής. Η δυνατή σχέση που χτίσαμε με τους πελάτες μας και την κοινωνία ευρύτερα, μας έχει καθιερώσει ως ηγέτιδα εταιρεία στην ασφαλιστική βιομηχανία, έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο στον κλάδο Ζωής.

Νοιαζόμαστε και φροντίζουμε τους πελάτες μας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα, από τρεις βασικούς πυλώνες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους: την οικονομική εξασφάλιση, την αποταμίευση και την υγεία. Προσδίδουμε αξία στα συνταξιοδοτικά πλάνα, στα ασφαλιστικά σχέδια για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση των παιδιών και στην κάλυψη ζωής.  Βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, τις οικογένειές τους και τις επιχειρήσεις τους, σε περιπτώσεις ανικανότητας, σοβαρής ασθένειας και άλλων αναπάντεχων περιστατικών. Την ίδια στιγμή, προσφέρουμε αποτελεσματικές επιλογές σε όποιον αναζητά φορολογικά οφέλη που συνδυάζονται με την ασφάλιση.

Προσαρμοζόμαστε στις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και προσφέρουμε πλήρη σειρά από προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πολιτών. Ταυτόχρονα, ως πρωτοπόρος οργανισμός, διαδραματίζουμε καθοριστικό ρόλο στο  ψηφιακό μετασχηματισμό της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας και, κατ΄ επέκταση, της χώρας. Επενδύουμε στην τεχνολογία αναβαθμίζοντας τα συστήματά μας και την εξειδίκευση των ανθρώπων μας στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, ώστε να παρέχουμε νέες υπηρεσίες και δυνατότητες για ευέλικτη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Σήμερα, εξυπηρετούμε περισσότερους από 140.000 πελάτες σε ατομική και ομαδική βάση. Μέχρι στιγμής, έχουμε καταβάλει πάνω από €1δις σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής, ατυχημάτων και υγείας, και περισσότερα από €10 δις σε καλύψεις στον Κλάδο Ζωής. Διαθέτουμε, επίσης, αποθέματα που ξεπερνούν τα €650 εκατομμύρια.

Το ισχυρότερο πλεονέκτημά μας, ο άνθρωπος, που αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας. Εκπαιδεύουμε συνεχώς και αναβαθμίζουμε το ρόλο των ασφαλιστικών σύμβουλών μας, με αποτέλεσμα το ανθρώπινο δίκτυο μας στην αγορά να εργάζεται με επαγγελματισμό, εμπειρία, κατάρτιση και υποδομές προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Στην Eurolife συνεχίζουμε με τις ίδιες αξίες να υλοποιούμε τα όνειρα των πελατών μας για το μέλλον, με την αξιοπιστία και τη εμπιστοσύνη που μας διακρίνει, κάτι που πιστοποιείται από τη βράβευση μας, ως η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία Κλάδου Ζωής στην Κύπρο, στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021», που διοργανώνει κάθε χρόνο το διεθνές οικονομικό περιοδικό «World Finance».