Το δίκτυο των Aσφαλιστικών μας Συμβούλων είναι ασυναγώνιστο

1.  Δώστε μας ένα σύντομο ιστορικό και εταιρικό προφίλ

Η EuroLife, ξεκίνησε πριν από 31 χρόνια και κατέχει ηγετική θέση στην ασφαλιστική βιομηχανία. Ανταποκρινόμενη στις μεταβαλλόμενες προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις, η εταιρεία είναι η πρώτη επιλογή στην παροχή αξιόπιστων ασφαλιστικών λύσεων. Προσφέρουμε επενδυτικές λύσεις αξίας, σε περισσότερους από 140.000 πελάτες σε ατομική και ομαδική βάση. Η αξιοπιστία μας είναι σημαντική αλλά και μετρήσιμη. Μέχρι στιγμής έχουμε καταβάλει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής, ατυχημάτων και υγείας, περισσότερα από 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε καλύψεις στο κλάδο ζωής, ενώ διαθέτουμε ασφαλιστικά αποθέματα που ξεπερνούν τα 550 εκατομμύρια ευρώ.

 

 2. Το 2021 έρχεται με σημαντικές προκλήσεις και προοπτικές για τον τομέα της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Στη EuroLife συνεχίζουμε και το 2021, σε δύσκολες συνθήκες, την ανοδική μας πορεία. Μια φιλόδοξη πορεία με στόχο την πρωταγωνιστική θέση και στον νέο ψηφιακό κόσμο που έρχεται. Επενδύουμε στον ψηφιακό μας μετασχηματισμό και σε σύγχρονα διαδικτυακά εργαλεία. Είναι προτεραιότητά μας η παροχή πλήρους και αξιόπιστης εξυπηρέτησης χωρίς τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου.

Ο κλάδος μας παγκοσμίως έχει να αναμετρηθεί με σημαντικές προκλήσεις πέρα από την πανδημία, όπως οι παρατεταμένη ύφεση, που επηρεάζει τις κοινωνικές, οικονομικές και τεχνολογικές συνθήκες, ο διεθνής ανταγωνισμός, οι νέες διεθνείς και ευρωπαϊκές κανονιστικές ρυθμίσεις που γίνονται ολοένα αυστηρότερες. Στην Κύπρο έχουμε να αντιμετωπίσουμε και δικά μας θέματα όπως το νέο σύστημα υγείας και η δημογραφική γήρανση, που προκαλεί μια σειρά από συνέπειες για την οικονομία αλλά και για το βιοτικό επίπεδο χιλιάδων συμπολιτών μας στο άμεσο μέλλον.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις επιδιώκουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά με πρακτικές λύσεις για τους πελάτες μας. Λύσεις που τους προσφέρουν ασφάλεια και επιλογές ώστε να προχωρήσουν στη ζωή όπως την έχουν ονειρευτεί, χωρίς να τους εμποδίζουν τα αναπάντεχα που βρίσκουμε στο δρόμο μας.

 

3. Ποια ασφαλιστικά σχέδια, προϊόντα και άλλες υπηρεσίες παρέχετε σε ιδιώτες και επιχειρηματικούς πελάτες;

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πολιτών. Οι ιδιώτες πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν σχέδια από τρεις βασικούς πυλώνες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας, είτε πρόκειται για την οικονομική εξασφάλιση, είτε για την αποταμίευση, είτε για την υγεία.

Συνεχίζουμε να δίνουμε αξία στα συνταξιοδοτικά πλάνα, σχέδια για παιδιά και νέους, ενώ εξασφαλίζουμε τους πελάτες μας, τις οικογένειες τους και τις επιχειρήσεις τους σε περιπτώσεις ανικανότητας, σοβαρής ασθένειας και άλλα αναπάντεχα περιστατικά. Προσφέρουμε επίσης αποτελεσματικές επιλογές σε όποιον αναζητά φορολογικά οφέλη που συνδυάζονται με την ασφάλιση.  

Βλέπουμε μπροστά. Γι’ αυτό και τα αποταμιευτικά μας προγράμματα είναι συνδεδεμένα με επενδυτικά ταμεία διατηρώντας έτσι έναν μεσομακροπρόσθεσμο χαρακτήρα. Διατίθενται επίσης προγράμματα για την εξασφάλιση των σπουδών των παιδιών και προγράμματα για κάλυψη ζωής με στόχο την προστασία της οικογένειας στα απρόοπτα της ζωής αλλά και επιπρόσθετες καλύψεις για ανικανότητα εργασίας και άλλα ωφελήματα. Τα προγράμματα συνταξιοδότησης για άτομα που αποταμιεύουν συστηματικά για το αύριο είναι επίσης από τα πιο σπουδαία και περιζήτητα στην ασφαλιστική αγορά. Με πρώτη προτεραιότητα την υγεία, προσφέρουμε επίσης ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα υγείας. Σημαντικό πλεονέκτημά τους οι πολλαπλές επιλογές στην ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή φροντίδα, λειτουργώντας συμπληρωματικά και με το ΓΕΣΥ.

 

4. Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα; Γιατί ένας επιχειρηματικός ή ιδιώτης πελάτης να επιλέξει τη δική σας εταιρεία για να ασφαλιστεί;

Οι περισσότεροι από 140.000 πελάτες που μας έχουν ήδη επιλέξει, έχουν αναγνωρίσει σε εμάς τους ανθρώπους που μπορούν να εμπιστευτούν και τις λύσεις στις οποίες μπορούν να στηρίξουν τη ζωή τους. Το δίκτυο των ασφαλιστικών μας συμβούλων είναι ασυναγώνιστο.  Φροντίζουμε ώστε να διαθέτουν τον επαγγελματισμό, την εμπειρία, την κατάρτιση και τις υποδομές για να προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και την πλήρη σειρά επιλογών της EuroLife στο κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Στη EuroLife κτίζουμε δυνατές σχέσεις μέσα από την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη ώστε οι πελάτες μας να δουν τη ζωή ξανά.