Πρόγραμμα υγείας medica

«Στηρίζουμε τη κάθε στιγμή της ζωής σας»

 

Τον Μάρτιο ξεκινά το ΓεΣΥ. Γιατί να συνεχίσω το medica; Δεν θα είμαι πλήρως καλυμμένος;

Δυστυχώς δεν είστε πλήρως καλυμμένος. Όπως θα γνωρίζετε, την 1η Μαρτίου 2019 ξεκινούν οι εισφορές μας για το ΓεΣΥ. Όμως, μέχρι την 1η Ιουνίου 2019 δεν προσφέρεται καμία κάλυψη, ενώ και τότε η κάλυψη θα περιορίζεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα. Λέγοντας πρωτοβάθμια ή εξωνοσοκομειακή φροντίδα εννοούμε τις ιατρικές επισκέψεις, τις διαγνωστικές εξετάσεις, τις φυσιοθεραπείες, τα φάρμακα και γενικά κάθε ιατρική πράξη η οποία δεν απαιτεί την εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα πάνω από 24 ώρες. Η νοσοκομειακή κάλυψη του ΓεΣΥ ξεκινά από τον Ιούνιο του 2020. Αλλά και τότε δεν γνωρίζει κανένας τι επιλογές έχει: ποιοι γιατροί και ποια νοσοκομεία θα έχουν συμβληθεί.

 

Το medica σου εξασφαλίζει ποιότητα, ταχύτητα και αποφυγή ταλαιπωρίας, όταν κάθε λεπτό μετράει!

  • Με το medica έχετε ήδη πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη
    Μην ξεχνάτε ότι η νοσοκομειακή κάλυψη του ΓεΣΥ ξεκινά από τον Ιούνιο του 2020. Παρά το γεγονός ότι οι εισφορές για το ΓεΣΥ αρχίζουν την 1η Μαρτίου δεν θα προσφέρεται καμία κάλυψη μέχρι την 1η Ιουνίου, ενώ και τότε η κάλυψη θα περιορίζεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα.
  • Tο medica σας καλύπτει παντού.
    Στην Κύπρο και στον εξωτερικό ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι έχετε εξασφαλισμένη όλη την οικογένεια σας. Παράλληλα, σας προσφέρουμε ιατρικές συμβουλές σε 24ωρη βάση, την υπηρεσία για δεύτερη ιατρική γνωμάτευση καθώς και ταξιδιωτική ιατρική βοήθεια σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος στο εξωτερικό.

  • Με το medica σας προσφέρουμε επιλογές σε προσωπικούς αλλά και ειδικούς γιατρούς και νοσοκομεία που εσείς επιθυμείτε, σε όλη την Κύπρο.
    Ακόμη δεν γνωρίζει κανείς με ακρίβεια ποιοι και πόσοι γιατροί θα επιλέξουν να συμβληθούν, και ποια νοσοκομεία θα επιλέξουν να ενταχθούν στο ΓΕΣΥ. Το medica σας εξασφαλίζει ότι θα εξυπηρετήσει εσάς και την οικογένειά σας με ασφάλεια και ποιότητα στους γιατρούς και τα νοσηλευτήρια της δικής σας επιλογής.

  • Το medica σας εξασφαλίζει ποιότητα, ταχύτητα και αποφυγή ταλαιπωρίας, όταν κάθε λεπτό μετράει!
    Εξοικονομείτε χρόνο κατά τη διαδικασία νοσηλείας, χωρίς λίστες αναμονής.
  • Μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης medica στο www.eurolife.com.cy/idiotes/ugeia/medica/

 

Μπορώ να επαναφέρω το ασφαλιστικό μου πρόγραμμα εαν αποφασίσω να το διακόψω δοκιμαστικά;

Εάν διακόψετε, έστω και προσωρινά, το συμβόλαιο σας, τότε χάνετε όλα τα προνόμια που είχατε μέχρι σήμερα, με πιο σημαντικό την ασφαλισιμότητά σας και την κάλυψη των προϋπαρχόντων.

Για παράδειγμα, όταν αποφασίσετε να το επαναφέρετε, θα γίνει νέα εξέταση του αιτήματός σας. Εάν τυχόν είχατε προβλήματα υγείας στο παρελθόν ή εμφανιστούν κατά την διάρκεια που είχατε διακόψει το ασφαλιστικό πρόγραμμα, αυτά θα χαρακτηριστούν προϋπάρχουσες παθήσεις με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται πλέον.

 

Ποιες λύσεις υπάρχουν για να διατηρήσω την ασφαλιστική μου κάλυψη χωρίς να επιβαρυνθώ περισσότερο λόγω του ΓεΣΥ;

Καταρχήν έως την 1η Ιουνίου 2019 δεν προσφέρεται καμία κάλυψη, ενώ και τότε η κάλυψη θα περιορίζεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα (ιατρικές επισκέψεις, τις διαγνωστικές εξετάσεις, φυσιοθεραπείες, φάρμακα και γενικά κάθε ιατρική πράξη η οποία δεν απαιτεί την εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα πάνω από 24 ώρες).

Η νοσοκομειακή κάλυψη του ΓεΣΥ ξεκινά από τον Ιούνιο του 2020. Αλλά και τότε δεν γνωρίζει κανείς τι επιλογές έχει: ποιοι γιατροί και ποια νοσοκομεία θα έχουν συμβληθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ελάτε να συζητήσουμε από κοντά και να σας δώσουμε λύσεις βάση των δικών σας προσωπικών αναγκών.

Σκοπός μας είναι και να έχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ποιότητα και επιλογές που χρειάζεστε, αλλά και να μην επιβαρύνεστε υπέρμετρα σε σχέση με τις συνολικές εισφορές για την ασφάλισή σας.