4 πράγματα που θα δείτε για πρώτη φορά σε ασφαλιστική εταιρεία

H Διευθύντρια Εικόνας & Επικοινωνίας της EuroLife, Χρύσω Πουλλικκά μας καλωσορίζει στο νέο Customer CenteEuroLife

 

Θα μπορούσε να είναι η έδρα μιας tech εταιρείας ή τα γραφεία ενός οργανισμού στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Σίγουρα όμως μια ασφαλιστική εταιρεία δεν μας έχει συνηθίσει σε έναν τέτοιο χώρο υποδοχής. Υιοθετώντας τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις, τα νέα πελατειακά γραφεία της Eurolife επιχειρούν μια εντελώς νέα προσέγγιση της ασφαλιστικής βιομηχανίας σχετικά με την εξυπηρέτηση στην Κύπρο.

Μια μεγάλη μερίδα ασφαλιστικών συμβούλων της EuroLife στη Λευκωσία μετακόμισαν πρόσφατα στα νέα τους γραφεία, τα οποία αποπνέουν modernity, δύναμη και φυσικά -τι άλλο-  ασφάλεια. Αποτελούν το υλικό αποτύπωμα της νέας  εμπορικής στρατηγικής με πυρήνα μια βιωματική προσέγγιση και κεντρικό μήνυμα το «Δες τη ζωή ξανά». Τι θα δείτε εκεί που δεν έχετε ξαναδεί σε ασφαλιστική εταιρεία:

  1. Χώροι φιλοξενίας 
    Μοναδικούς λειτουργικούς χώρους φιλοξενίας με αίθουσες πελατών, καφετερία που δημιουργούν μια αυθεντική πελατειακή εμπειρία. Σε ένα ελκυστικό περιβάλλον, οι πελάτες της Eurolife έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις να διαμορφώσουν μαζί με τους συμβούλους τους τις λύσεις που θα απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους.
  2. Kids’ corner 
    Χώρος δημιουργικής απασχόλησης των μικρών φίλων ώστε οι πελάτες να μπορούν να επισκεφθούν το customer centre μαζί με τα παιδιά τους.
  3. Ψηφιακή μεταμόρφωση 
    Η έμφαση στη νέα τεχνολογία αποτελεί μέρος του συνολικότερου σχεδίου στρατηγικής ανάπτυξης της Eurolife που εφαρμόζεται, ήδη, από το 2017, μέσα από επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στον ψηφιακό μετασχηματισμό του οργανισμού και την εφαρμογή νέων τρόπων διεκπεραίωσης εργασιών.
  4. Κατάλληλα καταρτισμένους ανθρώπους
    Η Eurolife διαθέτει κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους. Γιατί; Έχει καταρτίσει ένα διαρκές training plan που βοηθά τους ανθρώπους της να αναπτύξουν το βέλτιστο των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους για να μπορούν να προσφέρουν λύσεις μοναδικές για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το Customer Centre EuroLife στη οδό Μακράσυκας 3 στο Στρόβολο και οι άνθρωποι της εταιρείας θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.