Στηρίζουμε κάθε στιγμή της ζωής σας

 

Γιατί να διατηρήσω το πρόγραμμα υγείας medica;

1. Με το πρόγραμμα υγείας medica έχετε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη παντού

Το πρόγραμμα υγείας medica σας καλύπτει παντού, μέχρι και €2.000.000, για νοσηλεία σε Κύπρο και εξωτερικό, ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και στην Ελβετία. Με το πρόγραμμα υγείας medica έχετε ανεξάντλητες επιλογές. Εσείς επιλέγετε το νοσοκομείο, τον ιατρό και τη χώρα νοσηλείας που επιθυμείτε, για να διασφαλίσετε την καλύτερη ποιότητα περίθαλψης.

2. Διατηρείτε την ασφαλισιμότητά σας ακέραιη

Με το πρόγραμμα υγείας medica έχετε όλα τα προνόμια που εσείς επιλέγετε. Εάν διακόψετε το συμβόλαιό σας, έστω και προσωρινά, τότε θα χάσετε όλα τα προνόμια που είχατε μέχρι και σήμερα, με πιο σημαντικό την ασφαλισιμότητά σας και την κάλυψη των προϋπαρχόντων παθήσεων και ιατρικών καταστάσεων. Για παράδειγμα, όταν αποφασίσετε να το επαναφέρετε, πρέπει να γίνει νέα εξέταση του αιτήματός σας.

Εάν τυχόν είχατε προβλήματα υγείας στο παρελθόν ή εμφανιστούν κατά τη διάρκεια που είχατε διακόψει το ασφαλιστικό πρόγραμμα, αυτά θα χαρακτηριστούν ως προϋπάρχουσες παθήσεις με αποτέλεσμα  να μην καλύπτονται πλέον. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορείτε να ασφαλιστείτε.

3. Ολοκληρωμένη κάλυψη με επιπρόσθετα ωφελήματα

Παράλληλα με το ΓεΣΥ, το πρόγραμμα υγείας medica σας προσφέρει σημαντικά ωφελήματα όπως:

• Ιατρικές συμβουλές σε 24ωρη βάση

• Yπηρεσία για δεύτερη ιατρική γνωμάτευση

• Ταξιδιωτική ιατρική βοήθεια σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος στο εξωτερικό

• Παραμονή γονέα στο εξωτερικό

• Προστασία ασφαλίστρου σε περίπτωση ολικής ανικανότητας του ιδιοκτήτη του συμβολαίου.

Σε περίπτωση νοσηλείας που καλύπτεται από το ΓεΣΥ σας καλύπτουμε το κόστος για την αναβάθμιση του δωματίου σας σε μονόκλινο και επιπλέον σας παρέχουμε το Ημερήσιο Επίδομα Δωρεάν Περίθαλψης €100

για την Κύπρο και €250 για το εξωτερικό. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι θα έχετε την ποιότητα εξυπηρέτησης που επιθυμείτε. Επίσης, με το πρόγραμμα υγείας medica λαμβάνετε το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών €10.000 σε περίπτωση διάγνωσης μιας από τις σοβαρές ασθένειες που ορίζονται στο συμβόλαιο, ανεξαρτήτως του κόστους νοσηλείας, καθώς και το Επίδομα Τοκετού, €1.000 για φυσιολογικό τοκετό και €1.500 σε περίπτωση καισαρικής τομής.

 

Υπάρχουν τρόποι να μειώσω το κόστος για να διατηρήσω το συμβόλαιό μου;

Το πρόγραμμα υγείας medica είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν, με επιλογές που προσαρμόζονται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

Medica Basic: Πλήρης ενδονοσοκομειακή κάλυψη μέχρι €2.000.000. Δίνεται η δυνατότητα προσθήκης Ετήσιου Ποσού Υπέρβασης Απαιτήσεων (excess) από €500 μέχρι €20.000, με μείωση στο ασφάλιστρό σας από 15% μέχρι και 55%.

Medica Comfort: Πλήρης ενδονοσοκομειακή κάλυψη μέχρι €2.000.000 καθώς και μερικά εξωνοσοκομειακά ωφελήματα σε δύο επιλογές: την κάλυψη της επίσκεψης του ιατρού ή και καθόλου, με σημαντική μείωση στο ασφάλιστρό σας.

Medica Plus: Πλήρης ενδονοσοκομειακή κάλυψη μέχρι €2.000.000 και πλήρη εξωνοσοκομειακά ωφελήματα μέχρι €4.000. Υπάρχουν τρεις επιλογές medica plus: από την πλήρη κάλυψη της επίσκεψης του ιατρού έως και καθόλου, με σημαντική μείωση στο ασφάλιστρό σας.

 Υπολόγισε το δικό σου μηνιαίο ασφάλιστρο υγείας στην ιστοσελίδα της EuroLife.

 

Πώς λειτουργεί το "Ετήσιο ποσό Υπέρβασης Απαιτήσεων";

Κάθε έτος, οι απαιτήσεις σας καλύπτονται μέχρι και €2.000.000, από το πρόγραμμα υγείας medica, εφόσον υπερβούν το «Ετήσιο Ποσό Υπέρβασης Απαιτήσεων».

Επιλέγοντας το Ετήσιο Ποσό Υπέρβασης Απαιτήσεων, περιορίζεται σημαντικά το κόστος του ασφαλίστρου σας επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε το συμβόλαιό σας. Παράλληλα, σε σοβαρά περιστατικά υγείας, έχετε τις επιθυμητές θεραπείες χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος.

Οι καλυπτόμενες απαιτήσεις από τα πιο κάτω ωφελήματα καλύπτονται ανεξαρτήτως του ύψους του Ετήσιου Ποσού Υπέρβασης Απαιτήσεων:

• Επίδομα Τοκετού

• Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών

• Ημερήσιο Επίδομα Δωρεάν Περίθαλψης

• Προστασίας Ασφαλίστρου

Ετήσιο Ποσό Υπέρβασης Απαιτήσεων για νοσηλεία στο εξωτερικό:

Με το πρόγραμμα υγείας medica, σε περίπτωση νοσηλείας  στο εξωτερικό, το Ετήσιο Ποσό Υπέρβασης Απαιτήσεων μέχρι και €2.000 δεν θα εφαρμόζεται. Το Ετήσιο Ποσό Υπέρβασης Απαιτήσεων μεγαλύτερο από τις €2.000 θα μειώνεται κατά 50%.

Παράδειγμα: Επιλέγετε Ετήσιο Ποσό Υπέρβασης Απαιτήσεων €5.000.

Σε περίπτωση καλυπτόμενης απαίτησης €100.000 στην Κύπρο, εσείς θα καλύψετε μόνο τα €5.000 και τα υπόλοιπα €95.000 θα καλυφθούν από το πρόγραμμα υγείας medica.

Σε περίπτωση νοσηλείας στο εξωτερικό, εσείς θα καλύψετε μόνο τα €2.500 και τα υπόλοιπα €97.500 θα καλυφθούν από το πρόγραμμα υγείας medica.

 

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις σε σχέση με τις καλύψεις του προγράμματος.

 

Σκοπός μας είναι να έχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ποιότητα και επιλογές που χρειάζεστε και παράλληλα να μην επιβαρύνεστε υπέρμετρα σε σχέση με τις συνολικές εισφορές για την ασφάλισή σας.

Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά και να σας δώσουμε λύσεις που βασίζονται στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.